woensdag 23 oktober 2013

Kerst in Plopsaland De Panne (Het meest bezochte pretpark van België). Plopsaland tickets met korting & overnachten Plopsa hotel: www.ontdekdepanne.be


Kerst 2020: Ga naar Plopsaland De Panne (Het meest bezochte pretpark van België) + overnacht binnenkort in het nieuwe Plopsa hotel naast Plopsaland De Panne)

Beleef met het gehele gezin een onvergetelijke dag in het pretpark van België: Plopsaland De Panne
Ontmoet je favoriete Plopsaland held: Kabouter Plop, Maya de bij en Wicky de Viking en vele andere.
Bumba show Plopsaland De Panne
BUMBA SHOW PLOPSALAND DE PANNE

Bumba  Plopsaland De Panne

Wickie de Viking, Plopsaland De Panne

Wickie de Viking Plopsaland
www.depanne.mobi (Plopsaland De Panne, vakantie Vlaamse kust, online tickets met korting Plopsaland De Panne, bekijk het grootste aanbod hotels, vakantiehuizen, campings, vakantieparken, appartementen

Kabouter Lui, Plopsland De Panne

Maya de bij, Plopsaland De Panne

Flip, Maya de bij, Plopsaland De Panne
De vele spannende en leuke attracties en live shows zorgen voor een onvergetelijke dag en een dag vol met plezier. (voor jong en oud). Een aantal attracties in Plopsaland De Panne zijn de super splash, de jetski's en de vliegende fietsen, carrousel, ploptuin, kermis van Samson en Gert, het Bos van Plop, de draak en de boomstammetjes.

De ideale bestemming voor een dagje uit met het gehele gezin. Heb jij al in de snelste attractie van Plopsaland gezeten? De Anubis, The Ride is een snelle achtbaan met diverse loopings.

Kijk voor online Plopsa tickets met korting op: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten